Semrom Oltenia S.A.
Samanta de calitate » productii ridicate
Contactati-ne

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de compania noastra va rugam sa ne contactati la unul din numerele: 0251.533.228 0251.461.138

Sau pentru alte modalitati apasati aici


Semrom Otenia SA

Continua traditia si experienta dobandita in ultimii 40 de ani privind producerea de seminte, atat de la multiplicatorii proprii cat si pentru terti, constand in principal din conditionarea, tratarea si ambalarea semintelor de cereale paioase, porumb, floarea soarelui, mazare, soia, etc., precum si certificarea acestora de catre Inspetoratul Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor.

Aceasta activitate se desfasoara in statiile de producere si conditionare seminte aflate la punctele de lucru din Caracal (Jud. Olt), Alexandria(Jud. Teleorman) si Simian (Jud. Mehedinti), locatii dotate cu laboratoare complet echipate conform standardelor de receptie, incluzand tehnologii moderne de inregistrare a cantitatii si calitatii produselor receptionate.

Statiile de conditionat seminte sunt dotate cu utilaje ultramoderne care asigura o calitate la standarde inalte produselor prelucrate.